Volg ons op Facebook voor de laatste nieuwtjes

Om 11.30 of om 15.00 uur word je verwacht in de grote zaal van wijkcentrum De Meent. Koffie en thee staat voor je klaar. Kom op tijd, want in deze zaal krijg je uitleg over het concert. Je ontvangt daarna een slaapmasker van ons en geblinddoekt brengen wij je naar de volgende zaal.  
Wat kan je verder verwachten? Concert in the Dark bied je de mogelijkheid om een hele speciale akoestische ervaring te beleven; de ontdekking van het horen zonder de afleiding van visuele indrukken, dat is waar het om draait in dit concert. Als iedereen geblinddoekt in de zaal zit, neemt de spanning toe. Voorzichtig hoor je de eerste geluiden. In het donker verandert de perceptie van elk individu, omdat zonder visuele afleiding de muziek intenser wordt. Je kan je uitsluitend richten op de akoestische sensorische waarneming en je lichaam neemt automatisch de muziek intenser waar.
Slagwerkgroep Bovenkerk presenteert een exclusief programma van oude en nieuwe muziek, conventionele en experimentele geluiden en arrangementen, dat zich samen 1 geheel vormt en aansluit bij het thema : een muzikale reis rond de wereld. Leun achterover en geniet!