top of page

Jeugd

Allround opleiding

Enthousiaste docent

Vanaf 8 jaar

slagwerkgroep bovenkerk groen op website.png

De jeugd heeft de toekomst !

Wij zijn bijzonder trots op onze hechte groep jeugdleden. Zij krijgen momenteel les op verschillende slagwerkinstrumenten en leren vooral samen spelen in een groep. Zodra ze voldoende gevorderd zijn, mogen ze natuurlijk meespelen met de slagwerkgroep en de sambagroep.

 

Wij hebben een aantal leerlingen dat net is begonnen met trommeltechnieken. Gemiddeld krijgen onze leerlingen drie jaar trommelles. Daarna kunnen ze een instrument kiezen. Buiten trommelen of drummen is het ook mogelijk om melodische instrumenten te leren spelen, zoals bijvoorbeeld marimba of pauken. Er zijn diverse instroommogelijkheden en de leerlingen repeteren volgens een apart rooster.

 

Je kan lid worden vanaf 8 jaar. De kosten voor groepslessen bedragen € 315,= per jaar. Wil je liever privé lessen volgen? Dat kan, de kosten zijn dan € 450,00 per jaar. In beide gevallen krijg je 20 minuten les per week in het NDC in Bovenkerk. Lijkt het je wat? Kom dan eens een proefles bij ons doen! Onze vereniging heeft veel mogelijkheden en is veel voordeliger dan bijvoorbeeld de muziekschool.

bottom of page